Soihtukulkue ja lupauksenantotilaisuus 6.12.2019

Partiolaisilla on tapana kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä soihtukulkueella, näyttävällä ja näkyvällä paraatilla. Partiolippukunta Euran Peurat ry:n soihtukulkue alkaa itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 kello 15.40 kirjaston parkkipaikalta. Soihtukulkue lähtee liikkeelle kello 16.00.

Lupauksenantotilaisuus kirkossa alkaa kulkueen jälkeen. Ennen kirkkoon menoa sankarihaudoille lasketaan kynttilät ja lauletaan Maa on niin kaunis. Kirkossa lupauksenantotilaisuudessa kaikki uuden ikäkauden aloittaneet antavat oman lupauksensa. Tilaisuuden jälkeen siirrytään Euran Pirtille itsenäisyyspäiväkahville, missä jaetaan suoritusmerkkejä ja erilaisia palkintoja.

Vanhemmat ja muut sukulaiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan kulkuetta ja osallistumaan lupauksenantotilaisuuteen sekä kahvitilaisuuteen seurankuntakeskuksessa.

Kulkueessa

Kaikkien kulkueeseen osallistuvien on pukeuduttava tummiin vaatteisiin ja partiohuiviin (paitsi uudet partiolaiset, jotka saavat huivin kirkossa). Seikkailijat ja sitä vanhemmat käyttävät virallista partioasua.
Sudenpennut pukeutuvat viralliseen sudenpentupaitaan (college). Partioasun alle tai päälle voi pukea kulkueen ajaksi useampia lämpimiä kerroksia. Itsensä palelluttaminen on kielletty, tärkeintä on pukeutua lämpimästi!
Sudenpennut voivat ottaa mukaansa oman, nimikoidun lyhdyn. Lähtöpaikalla jaetaan lippukunnan soihtuja ja myrskylyhtyjä.

Lipunkantajilla ja lippuairueilla (joille ilmoitetaan henkilökohtaisesti) on oltava täydellinen partioasu eli partiohuivi, virallinen, tummat housut/hame & sukkahousut, tummat kengät, baretti sekä valkoiset sormikkaat. Baretteja ja sormikkaita saa tarvittaessa lainaksi lippukunnalta.

Kaikki iloisesti mukaan juhlimaan itsenäisyyspäivää!