Tule mukaan Ole valmis Ei yläikärajaa

Partio on loistava harrastus kaiken ikäisille!

Haluatko pitää hauskaa, liikkua luonnossa ja irroittautua arjen hälinästä? Miltä kuulostaa leireily kavereiden kanssa, käyminen huimissa tapahtumissa sekä uusien juttujen tekeminen? Haluaisitko kenties oppia sytyttäämään nuotion ilman tikkua tai vaikkapa antaamaan ensiapua pyörtyneelle?

Nämä ja monta muuta asiaa ovat mahdollisia partiossa. Täysi takuu hauskanpidolle ja unohtumattomille kokemuksille. Ja mikä parasta, ketään ei jätetä yksin. Mikset sinäkin liittyisi joukkoomme!

Miten mukaan?

Ota aluksi meihin reippaasti yhteyttä sähköpostitse info@euranpeurat.fi tai puhelimitse ohjelmajohtajaan 040 059 9456.  Tule paikalle syksyn aloitustapahtumaan aloitusiltanuotiolle to 27.8., mikäli vain pääset. Lisätietoja tästä. Voit tulla tutustumaan viikottaiseen partiotoimintaamme ennen liittymistä partion jäseneksi.

Syksyllä lippukunnassamme aloittaa uusi sudenpenturyhmä 7-8 vuotiaille. Partioon voi liittyä myös vanhemmallakin iällä – olit sitten lapsi tai aikuinen. Mukaan voi tulla aina ympäri vuotta.

Syksyllä 2020 käynnistetään myös K18 aikuispartiotoiminta. Lisätietoa aikuispartiosta löydät tästä!

Kuksassa voit tehdä Euran Peurojen jäsenhakemuksen suoraan sähköisesti Suomen Partiolaisten jäsenrekisteriin.

Ajankohtaista

Aikuinen, tule partioon!

Aikuinen, tule sinäkin partioon! Euran Peuroissa käynnistyy syksyllä 2020 K18 aikuispartioryhmä, joka tulee kokoontumaan kuukauden kahden välein, yleensä iltaisin tai viikonloppuisin. Koe ja näe partio aikuisen silmin! Aikuispartiossa perehdymme lippukunnan […]

Tule löytämään partioaarteesi aloitusiltanuotiolle!

Juuri sinä! Olit sitten jatkava partiolainen tai nyt syksyllä partioharrastusta aloitteleva tule Euran Peurojen aloitusiltanuotiolle torstaina 27.8. klo 18–20 Pyhäjärvi-teatterin kesäteatterille (Vohlastentie 1). Aloitusiltanuotio on perinteisesti pidettävät kauden aloitustapahtuma. Nyt on […]

Extreme Board 26.2.2020

Tervetuloa koko lippukunnan Extreme Board -tapahtumaan ke 26.2.2020 Kauttuan seurakuntakodille. Ota myös evp-kaverisi mukaan! Tulossa mahtava peli-ilta, joten kaikki mukaan!

Lisää uutisia