Aikuinen, tule partioon!

Aikuinen, tule sinäkin partioon! Euran Peuroissa käynnistyy syksyllä 2020 K18 aikuispartioryhmä, joka tulee kokoontumaan kuukauden kahden välein, yleensä iltaisin tai viikonloppuisin. Koe ja näe partio aikuisen silmin!

Aikuispartiossa perehdymme lippukunnan toimintaan ja ennen kaikkea opettelemme yhdessä itsellemme uusia hyödyllisiä asioita, niin partiotaitoja kuin muutakin esimerkiksi: retkeilyn perusteita, suunnistusta, ensiapua, kädentaitoja tai vaikka melontaa tai kiipeilyä. Tule haastamaan itsesi oppimaan uutta mukavassa porukassa ja hyvässä partiohengessä! Tarkempi kauden ohjelma suunnitellaan yhdessä. Myös tietoa ensimmäisestä kokoontumisesta tulee myöhemmin lisää.

Suomen Partiolaisten partio-ohjelma on suunniteltu 7-22-vuotiaille. Aikuisille ei ole siis virallisesti määritelty omia aktiviteetteja, vaan heidän on tarkoitus mahdollistaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille. Moni aikuinen partiolainen kaipaa kuitenkin vastapainoa tehtävilleen ja samanlaisia elämyksiä, kokemuksia ja uuden oppimista, mitä heillä on tarjota nuoremmilleen. Aikuispartion tarkoituksena voi olla sekä hauskanpito että partiotoiminnan tukeminen.

Partiossa kukaan ei ole koskaan yksin, vaan koloillat ja tapahtumat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, joten vastuu ja työ jakautuvat aina useammalle omien halujen ja kykyjen mukaan. Voit tulla mukaan myös ilman, että otat vastaan erityisiä tehtäviä tai vastuuta.

Lisää aikuispartiosta: https://www.partio.fi/tule-mukaan/harrastus-aikuiselle/

Jos olet kiinnostunut aikuispartiotoiminnasta ota yhteyttä aikuisluotsi Laura Virtaseen, laura.virtanen@euranpeurat.fi tai tästä löytyvän lomakkeen kautta.

 

Kuva: SP, Atte Kesti